Plan limun dijeta za mršavljenje

Plan limun dijeta pomaže da uklonite masne rezerve. Tajna zavisiti od limunovog soka, koji ima visoke materijala, vitamina C. Prema podacima istraživanja Udruženja medicinskih stručnjaka iz SAD, ognjište vitamin C povećava količinu antioksidanata u krvi, a takođe pomaže da se metabolizam lipida, što povećava proces pada masnih ćelija. Međutim, ishrana ima mnogo kandidata koji misle da je limun tehniku sigurno će izazvati više štete nego koristi, kao i njene posledice svakako shvate gastroenterolog. Postoji nekoliko varijanti ishrane, u suštini različiti jedni od drugih.

Plan limun dijeta za mršavljenje-jelo Tereza Chong

Plan limun dijeta za mršavljenje-jelo Tereza ChongDijeta Plan je napravljen britanski ekspert hrane Tereza Trong. Žena je dugo istraživao svojstva limuna za mršavljenje, kao i otkrio da je u kiselih citrusa pomaže da se uspori proces apsorpcije ugljenih hidrata i masti, dolaze sa hranom u organizam. Kao rezultat materijal pektin, limuna ima pozitivan rezultat na motilitet. Ne manje korisnu funkciju-to je sposobnost soka od limuna, da se ubrza gubitak masti, kao i rezultat stagnira tečnosti iz organizma. Tereza Čong smatra da je jednostavno smanjenje kalorija za efikasno upravljanje težine nije dovoljno. Potreban stimulans, u kojoj limun-to je najbolji proizvod. Režim limunske dijete Terezы Čong se oslanja na principe ishrane i treba Uvod u ishranu predstavnik kiselost limuna. Za one koji drže zdravu ishranu, ne treba podesiti dijetu. Dovoljno da pije nakon buđenja sa sokom od limuna razbavlennыm sa vodom na sobnoj temperaturi, a takođe uključite u posudu sa limunom entuzijazam ili sbrыznite ih sokom od limuna. Konzumiranje alkohola je mnogo bolje kroz slamku, da bi se izbeglo oštećenja gleđi zuba. Da zaradite jedan ružno lice vitamina piće, potrebno je da koristite pritisnite da iscedite sok od jednog limuna tipična Veličina kako da izgube težinu na 200 ml tople vode. Prvi deo mešoviti piće treba da se pije na prazan stomak, ostalo je za 40 minuta pre jela.

Mršavljenje limun dijeta za mršavljenje-jelo Bijonse

Limunska dijeta je došao da bude neverovatno popularan nakon toga, kao Bijonse, koja zapravo nikada nije krio ljubav prema pončikam, pojavio se u filmu „devojke iz snova“ snažno pohudevšeй. Pod pritiskom novinara, pevačica je priznala da je za mršavljenje koristili dijete sok od limuna i izgubio 9 kg. Dijeta Bijonse mnogo više liči na gladovanje, zbog toga što je svega deset dana dijeta uključuje limunadu Berrouza. Priča počinje od sredine prošlog veka. U fokusu soka od limuna se koristi naturopath Stanlei Burroughs programa za čišćenje organizma. Mršavljenje limun dijeta za mršavljenje-jelo BijonseKasnije Petar Glikman u toku studija potvrđeno je da napitak pomešan efikasna za mršavljenje. Pored toga, on je predložio da iskoriste slane ispiranje ujutru i pre odlaska na spavanje da se konzumira laksativa čaj. U sastav limunadu Berrouza se sastoji od sledećih delova:

  • limun-za čišćenje unutrašnjih organa tela, sa opuholью i sagorevanje masnih ćelija;
  • sirup za napajanje, mangana i kalcijuma;
  • Caienne biber, da ubrza metabolizam;
  • vode.

Ishrana isključuje upotreba bilo koje vrste hrane, može samo da pije limunadu u iznosu od 6-10 šolje dnevno, zeleni čaj i voda. Jutro treba da počne sa čašom vode, slanu morsku so. Slan lavaž pomaže dobili osloboditi od toksina, štetnih materija, sluzi. Limunada jelo Barouz:

  • 10-12 kašika svežeg soka od limuna;
  • 7-8 kašike javora sirup;
  • 1 kašičica crnog bibera;
  • 1 litar vode za piće.

Nakon završetka procedure za mršavljenje u prvim danima preporučuje se da nastavite da koristite sok od limuna, ali u malim količinama, i postepeno proširi ishrana povrća supe, mlečni proizvodi, voće. Kada je bilo bolesti plan crevnog trakta dijeta je čisto kontraindikovana.

Medovo-limunska dijeta

Medovo-limunska dijetaDijeta traje 3 dana i podseća na pristup Glikman, kao i rupe. Rezultat mršavljenja, sigurno će biti od 2 do 3 kg. Međutim, većina njih, naravno, neće biti masti, kao i tečnosti. Unos kalorija ograničen do 800 – 900 kalorija, tako da možete da doživite slaba tačka. Takođe treba uzeti u obzir činjenicu da je glavni sastojak ishrane ima jak diuretik efekte. U roku od 3 dana, piće, piće, kuvanje, koja treba da pomešajte 1 litar potrošnje alkohola vode sa 7 kašike meda, kao i 8 kašike soka od limuna. Po želji možete dodati biber. Limun sredstvo za mršavljenje traje 2 dana. Dnevni dijeta uključuje 2 litara na dan jogurta i 2 limuna srednje veličine. Proizvodi mogu da se jedu sami ili za kuvanje alkoholno piće. Tribine pune oduševljenih žena o rezultatima limunske dijete. Stručnjaci za ishranu i lečenje od strane lekara ovaj metod je veoma namršti posle, ali je takođe rekao da je sok od limuna može da izazove pogoršanje i razvoj peptičkog ulkusa bolest, pankreatita.